Nôž Yanagiba Seki Magoroku Kinju – KAI
Nôž Yanagiba Seki Magoroku Kinju od spoločnosti KAI je obzvlášť ľahký, čo umožňuje dokonalo presné rezanie. Nôž Yanagiba je špeciálne navrhnutý na rezanie surového mäsa a rýb, predovšetkým pre pravákov. Zapôsobí svojou vysokou funkčnosťou a odolnosťou. Typický japonský tvar čepele v kombinácii s jednoduchou čiernou rukoväťou vytvára nadčasový a minimalistický dizajn.
Čepeľ Seki Magoroku Kinju
Pri výrobe čepele nožov Seki Magoroku Kinju sa používajú jedinečné technológie, ktoré umožňujú vytvoriť komplexné ostrie tradičných japonských kuchynských nožov. Sú jednostranne brúsené, čo zaručuje optimálny a rovný rez. Maximálna ostrosť čepele je dosiahnutá vysoko presným spracovaním reznej hrany.
Rukoväť
Šesťhranná rukoväť nožov Kinju je vyrobená z laminovaného, vystuženého dreva pre pohodlný pocit pri rezaní. Rukoväť je extrémne vodeodolná vďaka použitiu kvalitného prírodného dreva, ktoré je ošetrené špeciálnym procesom.
Technické informácie
Verzia | AK-1104 / AK-1105 / AK-1106 |
Dĺžka rukoväti | 130 - 140 mm |
Dĺžka čepele | 180 - 210 - 240 mm |