Nôž santoku Seki Magoroku Shoso – KAI
Nôž santoku Seki Magoroku Shoso od spoločnosti KAI s rozvážnym a elegantným nerezovým vzhľadom, skutočný klenot v kuchyni. Sú kované z nehrdzavejúcej ocele a brúsené s vysoko technickou zručnosťou. Výsledkom sú čepele s dokonalou ostrosťou, robustnosťou a trvanlivosťou, ideálne na každodenné použitie v kuchyni. Aby sa znížil odpor voči reznej hrane, sú čepele brúsené pri nízkej rýchlosti a následne dokončené použitím najnovšej výrobnej technológie. To dáva každému nožu špeciálnu ostrosť a minimalizuje trenie medzi krájaným jedlom a čepeľou.
Ergonomická rukoväť z nehrdzavejúcej ocele s diamantovým vzorom a plynulým prechodom s nádherne tvarovanou čepeľou z nehrdzavejúcej ocele so saténovou povrchovou úpravou. Nože Seki Magoroku Shoso sú vyrobené výhradne z nehrdzavejúcej ocele a zaisťujú príjemne jednoduchú a bezpečnú manipuláciu s optimálnou hygienou.
Čepeľ Seki Magoroku Shoso
Čepeľ Shoso je kovaná z nehrdzavejúcej ocele 1K6 s tvrdosťou 58 (±1) HRC, čo zaručuje vysokú a rovnomernú úroveň tvrdosti, ako aj trvanlivé ostrie čepele. Konvexné brúsenie dáva nožom stabilnú reznú hranu - ideálnu pre čistý a presný rez. Matný povrch zvýrazňuje chladnú eleganciu noža.
Rukoväť
Matná rukoväť z nehrdzavejúcej ocele 18-8 je obzvlášť robustná a vďaka symetrickému elipsovitému tvaru zaisťuje profesionálnu manipuláciu. Integrovaný diamantový vzor poskytuje bezpečný a pohodlný úchop pri krájaní. Plynulý prechod z rukoväte na čepeľ zdôrazňuje jasne definované línie nožov.
Technické informácie
Verzia | AB-5162 / AB-5156 |
Dĺžka rukoväti | 130 mm |
Dĺžka čepele | 140 - 165 mm |
Materiál čepele | nehrdzavejúca oceľ 1K6 |
Tvrdosť | 58 (±1) HRC |